Na tečaje družabnih plesov se največkrat prijavijo pari, najdejo pa se tudi kakšni posamezniki, ki pridejo sami in si kasneje, kdaj tudi z našo pomočjo najdejo plesalca ali plesalko. Prijavijo se lahko začetniki, ki bi se radi naučili nekaj osnovnih korakov, tisti, ki so nekoč že plesali in bi radi svoje znanje različnih plesov obnovili in tisti, ki bi želeli svoje znanje natančno izpopolniti.

 

Sklop tečaja šteje 8 vaj, kar časovno zavzame 2 meseca, 1x tedensko 75 minut, največkrat ob poznih popoldanskih urah, torej od 18. ure naprej. Tečaji družabnih plesov se delijo glede na osvojeno znanje tehnike ter mehanike, ter na osvojeno znanje težavnosti figur na tečaje: začetne (1. stopnja) in nadaljevalne (2. stopnja) in klubske (3. stopnja) skupine.

 

Na zgoraj omenjenih tečajih se tečajniki naučijo osnov družabnih plesov, kot so: počasni valček, hitri valček, foxtrot, tango, cha-cha, rumba, samba, jive, salsa, … Pri vsakem plesu se za začetek naučimo le nekaj osnovnih figur, nato po ponovnem pregledu dodamo kakšno težjo sliko.

Urnik

Pošlji povpraševanje!