Družabni Ples

Na zabavnih, a vsebinsko polnih tečajih se plesni pari naučijo osnov najbolj razširjenih družabnih plesov. Pričnemo s počasnim valčkom, fokstrotom, cha cha-jem, rumbo in drugimi.

Pri vsakem plesu najprej spoznamo nekaj osnovnih figur, kasneje pa dodamo kakšno težjo, saj pri plesu velja kvaliteta pred kvantiteto.

Tečaji so namenjeni tako popolnim začetnikom kot parom z že nekaj znanja v nadaljevalnih skupinah, do najbolj izkušenih parov klubskega nivoja.

Vaje potekajo v času šolskega leta. Omejitve znanja ni, saj se po osnovnih in nadaljevalnih skupinah pleše še v klubski skupini. Kdor se želi spoznati s še bolj zahtevno obliko pa ga preusmerim na športno rekreacijo. Najlažje sledimo snovi, če vaje razdelimo po sklopih (1 sklop = 8 vaj, 1 vaja = 1x tedensko, 75 minut) saj vezano na njih spoznavamo določene plese in težavnost figur.

Predaja strokovnega znanja je zagotovljena, saj jamčim s svojim profesionalnim pristopom in učenjem. O meni si lahko preberete več na tej povezavi.

Preverite urnik plesnih programov

Družabni par
''Špela Kralj je poučevanje plesa dvignila na visoko raven. S svojimi izkušnjami, znanjem in osebnostjo zna približati lepoto plesa tako začetnikom kot že izdelanim plesalcem.'' - Zdenka K.
Izjava Ž
King dance noga