»Poročila se bova!«

Kako lep stavek, ki pa za seboj potegne tisoč podrobnosti. Za POPOLNO POROKO je potrebno pomisliti tudi na plesne korake, saj si vsi poročni pari želijo, da bi ravno poročni plesni koraki ostali v nepozaben spominu.

V KING DANCE vaju Špela v nekaj individualnih uricah nauči toliko, da bosta pred svate stopila samozavestna in s plesom zapečatila čarobni trenutek za vedno. 

Za vaju lahko pripravi poročno koreografijo na glasbo pa vajinih željah. Občutek za učenje plesa, za ljudi, ki ga Špela premore je tisto nekaj več, zaradi česar bosta hvaležna, da sta se odločila in prišla na učenje poročnega plesa ravno k Špeli v KING DANCE!

Da vama bo poročni plesni ples ostal v nepozaben spominu, je najbolje da se čim prej odločita za individualne plesne urice. Nič ni lepšega kot samozavesten nastop in užitek v plesnem koraku, ko se lahko skupaj s svojimi svati sproščeno zavrtita v poročnem večeru. Vajin otvoritveni poročni ples pa lahko nadgradita še s show plesom. V KING DANCE plesnem studiu vama pripravimo skupinsko koreografijo v kateri lahko poleg vaju nastopijo še vajine priče, prijatelji, starši, itd.  

V KING DANCE ni nič nemogoče. Zaupajta nam vajine želje in skupaj se bomo lotili izvedbe.