»Poročila se bova!«

Poročni ples

Kako lep stavek, ki pa največkrat s seboj prinese tisoč skrbi in veliko organizacije. Za popolno poroko se pomisli tudi na plesne korake, saj si večina poročnih pari želi, da bi ravno ples ostal ujet v fotografski objektiv za nepozaben spomin njunega dne.

V KING dance studiu se na individualnih urah naučita toliko, da bosta nastopila samozavestna in s plesom presenetila svate. Poročno koreografijo prilagodim vajinim sposobnostim in možnostim, na glasbo po vajinih željah.

Vajin prvi ples je zagotovo eden tistih, ki se ga bosta spominjala še dolgo tega.

Poročnim parom za razumevanje osnov plesa in nekaj plesne kilometrine, predlagam obisk tečajne skupine. Če se zgodi, da sta na ples nekoliko pozabila, sta se zanj odločila v zadnjem hipu ali pa vama časovno obisk tečajev ne ustreza, se prilagojenega programa naučimo na individualnih urah. Mesec ali dva pred poroko se srečujemo na individualnih urah za postavitev koreografije (cenik).

Vajin otvoritveni poročni ples lahko nadgradita še s show plesom. V KING dance plesnem studiu vama lahko pripravimo tudi skupinsko koreografijo s pričami, prijatelji, starši, ipd.

Z nami ni nič nemogoče. Zaupajta nam vajine želje in skupaj se bomo lotili izvedbe.

Pošljite povpraševanje, da skupaj ustvarimo vajino zgodbo!

Poročni ples 2
''Na plesnih urah v studiu King Dance sva zares uživala. Špela je za najin poročni ples pripravila individualno koreografijo na nemško pesem. Ima odlične didaktične sposobnosti in je na naju resnično prenesla veselje do plesa. Najlepša hvala. :)'' - Andi L.
Izjava M
Pasica plesnih korakov