Plesna Vadba za Starejše

Prijazno poskrbimo, da je plesna vadba ravno prav plesna in ravno prav naporna, da greste domov nasmejani in prijetno premigani. Dobrodošli!

Program je namenjen starejšim in vsem tistim, ki si želite ostati v formi. V našem studiu vam ponujamo vadbo v urejenem plesnem okolju, prijetni družbi, kjer bo lahko vsak posameznik utrudil svoje telo v plesnih ritmih, z občutkom do svojih zmogljivosti.

Vaje potekajo dopoldan 1x tedensko, polno uro. Spoznavamo različne plese in jih izvajamo samostojno, torej plesnega partnerja ne potrebujemo. Poleg učenja korakov in figur, je pomembno, da se hkrati še zabavamo in v dobri družbi tudi poklepetamo.

Nastop seniorjev
Senior ples

Z učenjem različnih programov se spoznamo z osnovami številnih plesov, od sambe, rumbe in počasnega valčka do salse, bachate in še česa zanimivega.

S starostjo se na telesu marsikaj spremeni, vendar za vadbo nismo nikoli prestari. Pravzaprav je priporočljivo, da se telo in um krepiti čim dlje, saj tako ohranjamo vitalnost.

Vadba se izvaja počutju primerno, premišljeno in pod nadzorom plesnega učitelja. Najstarejša članica šteje 84 let, zato nikoli ni prepozno, da se nam pridružite. Pri nas ste na pravem mestu za gibanje, druženje in zabavo!

Preverite urnik izvajanja vadbe

Tu oddate svojo prijavo ali nas še kaj povprašate

''Špela je vrhunska učiteljica plesa. Zabavna, nasmejana, predvsem pa ne obupa nad "trdimi" nogami.'' - Vojka G.
Izjava Ž
Pasica plesnih korakov