Ste eden tistih, ki se radi zavrtite po parketu in se s plesom sprostite? Si mogoče želite plesa v paru? Se naučiti osnov plesa ali pa izboljšati tehniko? Plesni studio KING DANCE vam z 10-leti obstoja, v središču Domžal nad Tuš centrom, omogoča ravno to.

Je studio za vse generacije in priložnosti, vseh znanj, od začetnih do nadaljevalnih in naprednih plesalcev, in predvsem je studio plesnega užitka. V King dance lahko plešete tudi vsi tisti, ki ples dojemate kot rekreacijo ali bi se želeli v najlepšem dvoranskem športu tudi tekmovalno pomeriti.

Letak KD

Vizija studia je, da v Domžalah ponudimo ples vsem, z učenjem na profesionalnem nivoju, pod vodstvom izučenega in izkušenega plesnega strokovnjaka, kar pri nas zares imamo. Klasični standardni in latino plesi, kot so jih odplesale zvezde na TV ekranih, se prav zares plešejo tudi v Domžalah.

Lepo vabljeni v naše vrste. KING dance vam ponuja številne programe:

 

K vključitvi v plesne skupine si v King dance želimo povabiti tudi vse tiste, ki bi radi plesali, pa plesnega partnerja nimajo, da doživijo še neuresničene sanje – željo po užitku v plesu. Dobrodošli vsi, tako začetniki, ki bi radi spoznali osnove plesa in kulture, ki k njemu paše, kot že učeni plesalci.

Pošljite povpraševanje in se nam pridružite!

Pasica plesnih korakov