Se radi zavrtite po parketu in v plesu uživate? Ste za ples v paru? Se želite naučiti osnov plesa ali pa izboljšati že osvojeno znanje? KING dance plesni studio vam omogoča prav to! Je studio za vse generacije in priložnosti. Za vse nivoje znanja, od začetnih do nadaljevalnih družabnih in tekmovalnih plesalcev. Predvsem pa… je studio plesnega užitka. V KING dance lahko plešete vsi, ki ples dojemate kot sprostitev, želite kvalitetno izkoristiti čas za vaju, kot rekreacijo ali pa bi se želeli v najlepšem dvoranskem športu tudi tekmovalno pomeriti.

Letak KD

Vizija studia je, da v Domžalah ponudimo ples vsem, z znanjem na profesionalnem nivoju, pod vodstvom izučenega in izkušenega plesnega strokovnjaka, kar pri nas zares lahko ponudimo.

Klasični standardni in latino plesi, kot so jih odplesale zvezde na TV ekranih, se prav zares plešejo tudi v Domžalah. Lepo vabljeni v naše vrste.

KING dance vam ponuja številne programe:

K vključitvi v plesne skupine si v KING dance želimo povabiti tudi vse tiste, ki bi radi plesali, pa plesnega partnerja nimajo. V tem primeru nas kontaktirajte  in potrudili se bomo, da vam plesnega partnerja čimprej poiščemo.

Pošljite povpraševanje in se nam pridružite!

Pasica plesnih korakov