Ste eden tistih, ki se radi zavrtite po parketu in se s plesom sprostite? Si mogoče želite plesa v paru? Se naučiti osnov plesa ali pa izboljšati tehniko? Plesni studio KING DANCE vam že peto leto zapored, v središču Domžal nad Tuš centrom, omogoča ravno to. Ples za vse generacije od 3. leta naprej brez zgornje starostne omejitve in za vse oblike plesa, od začetnih do nadaljevalnih tečajev. V King dance lahko plešete tudi vsi tisti, ki ples dojemate kot rekreacijo ali bi se želeli v najlepšem dvoranskem športu tudi tekmovalno pomeriti.

Naša želja je, da v Domžalah ponudimo ples za vse, z učenjem na najvišjem nivoju in to po dostopni ceni (cenik). Klasični standardni in latino plesi kot so jih odplesale tudi zvezde na tv ekranih, se prav zares plešejo tudi v Domžalah. Lepo vabljeni v naše vrste. King Dance vam ponuja:

K vključitvi v plesne skupine si v King dance želimo povabiti tudi vse tiste, ki bi radi plesali, pa plesnega partnerja nimajo, da doživijo še neuresničene sanje. Željo po plesu. Dobrodošli vsi, tako začetniki, ki bi radi spoznali vsaj osnove plesa in kulture, ki k njemu paše, kot že učeni plesalci.

Pošlji povpraševanje!