Nekaj za Ženske

Kot se lahko vsak nauči plesati, se lahko tudi vsaka dama priuči gibov ali pa (ponovno) prebudi žensko v sebi. Elegantni gibi, pokončna drža in estetika prehajanja iz pozicije v pozicijo, poleg fizične zahtevnosti in priučene koordinacije ter programa, so sestavni deli plesnih uric za ženske.

Ples, ki ga boste sčasoma podzavestno osvojile, bo postal vaš način zavedanja telesa v trenutkih življenja. Vadba je primerna prav za vsako posameznico, ne glede na starost, obliko, prepričanja. Kako hitro jo boste ozavestile pa je odvisno le od vas in vaše volje.

Česa se naučite? Spoznamo in priučimo se osnov, pravilne telesne drže, sproščenega giba, elegance in ženstvenosti premika ter stoječih pozicij. Skupaj z nekaj vajami za mišične skupine, ki so potrebne, da pozicijo obdržimo, prilagojen in umišljen program lepo zaokroži končno sliko.

Z vadbo pridobite močno in oblikovano telo, samozavest, elegantnost in občutek estetike giba. Mogoče se celo uvidite v luči, kot si se prej nikoli niste predstavljale (pssst! ali upale).  

Preveri kdaj po urniku potekajo vaje in se nam pridruži!

Nastop skupine
Dame iz skupine Nekaj za ženske
''Dobra volja zagotovljena!'' - Katja O.
Izjava Ž
Pasica plesnih korakov