Plesni klub Kralj

Ustanovitev lastnega plesnega kluba, Plesnega kluba Kralj, je bila že dolgo na seznamu želja Špele in Mateja. V začetku leta 2021 je prišel pravi čas, in poleg že uveljavljenega studia, sta ustanovila tudi plesni klub. S to ustanovitvijo, bodo lahko plesalci s tekmovalnimi ambicijami, lahko zaplesali in zastopali barve kluba v katerem trenirajo, tudi na državnih in nacionalnih tekmovanjih.

Plesni klub Kralj je član Plesne zveze Slovenije (PZS), ki povezuje in usklajuje delovanje preko 80 različnih plesnih društev s skupno več kot 3.000 registriranimi tekmovalci ter dve strokovni združenji. Povezuje ljubitelje različnih zvrsti plesa vseh generacij iz cele Slovenije. Poslanstvo PZS je skrb za tekmovanja otrok, mladine in odraslih ter za plesno rekreacijo.

Logo Plesni klub KRALJ
Plesni par, Matej in Špela Kralj

Podatki kluba:

PLESNI KLUB KRALJ, Matična številka: 4125398000, Davčna številka: 65657748

TRR: DE68 1001 1001 2625 5502 61

 

Sekcija za standardne in latinskoameriške plese (SLP) je preko PZS vključena v mednarodno krovno asociacijo (WDSF).

Koristne povezave:

https://www.plesna-zveza.si/

https://www.worlddancesport.org/

https://www.olympic.si/

VPISNI LIST V KLUB

Temeljni akt ustanovitve

Podporniki kluba

Kot vsako društvo, tudi naše združuje enako misleče. V prvi vrsti so to posamezniki, člani, ki s članarino pokažejo kako mar jim je za ples in njegov razvoj ter za programe v našem studiu. Takoj za njimi pa tudi partnerji, ki z lepimi gestami ali finančno podporo pomagajo klubu. Slednji, ti ki najbolj širokosrčno že vrsto let kažejo željo po našem obstoju, so našteti spodaj. Vedno znova se spomnim na ene in druge, ko poizkušamo izpeljati nove podvige, načrte in izzive v dobro plesa.

Občina Domžale

Občina Domžale podpira športni ples v paru že od najinih tekmovalnih časov, ko sva kot aktivna plesalca krojila svetovni plesni vrh. Sedaj podporo izkazujejo, kot vsem ostalim dejavnostim v Domžalah, preko občinskih razpisov. 

Mesto prijaznih ljudi je tudi mesto športa.

Več o Občini Domžale

Grb Občine Domžale

MUD Studio na Rimski v Ljubljani, nudi profesionalna izobraževanja za bodoče umetnike ličenja, prodajajo vrhunska MUD ličila in pripomočke. Prav tako organizirajo osebne delavnice ličenja za poslovne, praznične in druge priložnosti.

Studio od koder odidete olepšani in poučeni.

Več o MUD Studiu

MUD logo

Čevljarstvo Peta, je vsa leta tekmovalne kariere obuval tudi najina plesna stopala. Plesni čevelj je poseben, mora biti prilagojen za celodnevno plesanje brez bolečin in tu vam naredijo plesne ali poročne čevlje za vaše stopalo po naročilu.

V ročno izdelanih čevljih je korak elegantnejši, užitek v plesu pa zagotovljen.

Več o Čevljarstvu Peta

Peta logo

Komunikacija je ena osnovnih vrlin. Spoštljiva, prijazna in profesionalna pa je vedno na mestu. Prav takšna, da je poslovno uspešna, mora biti tudi ob vsaki poslovni ideji.

BK komunikacije – celovito upravljanje komunikacij in svetovanje!

Več o BK komunikacijah

BK logo

S svojo pojavo veliko povemo. In četudi ta ni nujno vedno po zadnji modi ali vedno nova ali tista najdražja, je le prav, da je ta brezhibno čista. Imate madeže na oblačilih, morda na zavesah ali preprogi?

Za vse trdovratne madeže je Kemična čistilnica Pivk v Ljubljan pri Polikliniki, pravi naslov. Profesionalno vam očistijo tudi drage plesne obleke, brez kančka strahu, da bi vam jih uničili.

Več o Čistilnici Express Pivk

Pivk čistilnica logo

Unikatnost je beseda s katero bi opisali dela Bojana Miheliča in njegovih pomagačev. Poleg graviranja na različne podlage in z različnimi postopki, oblikujejo tudi reklamne napise, vizitke, žige in drugo. Izbira je tako velika, da si jo le sami v miru lahko pregledate in kontaktirate ustvarjalca Bojana.

Kjer je unikatnost doma.

Več o Mihelič izdelkih

Mihelič logo
King dance noga