Ples učitelja in učenca

Ples učitelja in učenca (PRO-AM ples) nastane, ko svoje plesne veščine združita profesionalni plesalec (trener) in amaterski plesalec (učenec).

Prednosti takšnega plesnega partnerstva so, da ljubiteljski plesalci s pomočjo profesionalnega plesalca, na podlagi samostojnih treningov, izvajajo atraktivne koreografije in pridejo do odličnih rezultatov v razmeroma kratkem obdobju.

Pro-am je oblika plesa, ki je lahko povsem razvedrilne narave, lahko pa se ob vaši želji sčasoma udeležite tudi uradnih tekmovanj. 

Pro-am par

Pro-am ples je po svetu močno razširjen, še posebno v Rusiji, Avstraliji, Ameriki in Aziji. V Evropi je opaziti skokovito zanimanje, počasi pa vedno več pozornosti prejema tudi v Sloveniji. Ker je ples v paru varen in lep šport, se nadejamo, da se tudi pri nas pro-am kaj kmalu razvije v resno in razširjeno rekreativno obliko. Nekaj tekmovanj je že organiziranih npr. v Ljubljani, na Bledu,… na evropski in svetovni ravni pa je koledar tekmovanj povsem zaseden, le izberete si kje bi želeli plesati.

Za dodatne informacije o Pro-am plesu oziroma Pro-am treningih, nas prosimo kontaktirajte preko spletnega obrazca! 

Pasica plesnih korakov