»Poročila se bova!«

Poročni ples

Kako lep stavek, ki pa s seboj prinese tisoč podrobnosti in veliko organizacije. Za popolno poroko je potrebno pomisliti tudi na plesne korake, saj si vsi poročni pari želijo, da bi ravno poročni ples ostal v nepozaben spominu njunega dne.

V KING dance studiu se v nekaj srečanjih na individualnih urah naučita toliko, da bosta nastopila samozavestna in s plesom presenetila svate. 

Poročno koreografijo prilagodim  vajinim sposobnostim in možnostim, na glasbo po vajinih željah.

Vajin prvi ples je zagotovo en lepših trenutkov in spominov, kjer bosta presenetila ne samo sebe, ampak tudi svate. 

Poročnim parom za lažje osvojene osnove najprej predlagam obisk tečajne skupine. Nato se 1-2 meseca pred poroko srečujemo na individualnih urah za postavitev koreografije (povezava na cenik).

Vajin otvoritveni poročni ples lahko nadgradita še s show plesom. V KING dance plesnem studiu vama lahko pripravimo tudi skupinsko koreografijo v kateri poleg vaju nastopijo še vajine priče, prijatelji, starši, ipd.

 

S KING dance ni nič nemogoče. Zaupajta nam vajine želje in skupaj se bomo lotili izvedbe.

Pošljite povpraševanje, da skupaj ustvarimo vajino zgodbo!

Poročni ples 2
''Na plesnih urah v studiu King Dance sva zares uživala. Špela je za najin poročni ples pripravila individualno koreografijo na nemško pesem. Ima odlične didaktične sposobnosti in je na naju resnično prenesla veselje do plesa. Najlepša hvala. :)'' - Andi L.
Izjava M
Pasica plesnih korakov

»Poročila se bova!«

Kako lep stavek, ki pa za seboj potegne tisoč podrobnosti. Za POPOLNO POROKO je potrebno pomisliti tudi na plesne korake, saj si vsi poročni pari želijo, da bi ravno poročni plesni koraki ostali v nepozaben spominu.

V KING DANCE vaju Špela v nekaj individualnih uricah nauči toliko, da bosta pred svate stopila samozavestna in s plesom zapečatila čarobni trenutek za vedno. 

Za vaju lahko pripravi poročno koreografijo na glasbo pa vajinih željah. Občutek za učenje plesa, za ljudi, ki ga Špela premore je tisto nekaj več, zaradi česar bosta hvaležna, da sta se odločila in prišla na učenje poročnega plesa ravno k Špeli v KING DANCE!

Da vama bo poročni plesni ples ostal v nepozaben spominu, je najbolje da se čim prej odločita za individualne plesne urice. Nič ni lepšega kot samozavesten nastop in užitek v plesnem koraku, ko se lahko skupaj s svojimi svati sproščeno zavrtita v poročnem večeru. Vajin otvoritveni poročni ples pa lahko nadgradita še s show plesom. V KING DANCE plesnem studiu vama pripravimo skupinsko koreografijo v kateri lahko poleg vaju nastopijo še vajine priče, prijatelji, starši, itd.  

V KING DANCE ni nič nemogoče. Zaupajta nam vajine želje in skupaj se bomo lotili izvedbe.

Dodaj odgovor